Partners

Kinderopvang en buitenschoolse opvang   

Kindcentrum Hasseltse Poorten heeft geen eigen locatie voor 0 tot 4-jarigen of buitenschoolse opvang. Wij hebben wel goede contacten met verschillende kinderopvangpartners, zodat wij ook wij op de hoogte zijn van wie uw kind ophaalt van school wanneer u dit zelf niet kunt doen. Om het overzichtelijk te maken voor zowel de BSO’s als de kinderen, hebben wij een BSO-bushalte gemaakt bij de ingang van unit 1 (kleuters). Hier wachten de kinderen en de BSO op elkaar, wel zo makkelijk!   

Vanuit de peuterspeelzalen werken wij altijd met een ‘warme overdracht’, wat betekent dat de leidsters en leerkrachten persoonlijk contact met elkaar hebben, om de overstap van voorschool naar school voor uw kind zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gebeurt dit altijd na contact met u als ouder.   

Wij kunnen u altijd helpen bij het zoeken naar voor u passende kinderopvang of buitenschoolse opvang. Wij hebben hier geen voorkeuren in, maar zijn uiteraard wel graag op de hoogte van uw keuze, zodat wij weten met wie uw kind mee gaat. Om u een beetje op weg te helpen, vindt u hieronder informatie van een aantal locaties waar kinderen van onze school naartoe gaan.  
 

Meer informatie nodig? Vraag het ons, we helpen graag!    


Sport-BSO Drieburcht of Pellikaan:    
j.wens@kinderstadtilburg.nl 
06-83201836 
www.sportbso-tilburg.nl 

KrisjKrasjKresj kinderopvang Tilburg Oud Noord  
Smidspad 76 a   
013 544 64 16  
www.sterrekinderopvang.nl/krisjkrasjkresj  

Schalmei   kinderdagopvang   
Smidspad 76 A  
013 5450932  
www.sterrekinderopvang.nl/schalmei 

Kindcentrum Hasseltse Poorten  
Hasseltstraat 194  
5046 LP Tilburg  
013-464 9226  
www.kindercreche.nl/locaties/poorten  

 
Cookie instellingen